BGC İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası başladı

Bu sayfa 2013-05-21 11:07:09 tarihinde yayınlandı ve 3801 kez okundu.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Medya Futbol Turnuvası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BGC Başkanı Nuri Kolaylı’nın birlikte yaptıkları “santra vuruşuyla” başladı.


Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursada Bugün sponsorluğunda düzenlenen BGC İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası yaklaşık bir ay sürecek..
Bursa Büyükşehir Belediyesi Dobruca Spor Tesisleri'nde başlayan turnuvanın açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Fuat Kars, Bursada Bugün Genel Yayın Müdürü Barbaros Koçanalı, BGC Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek, "Gerçekten bu tür spor organizasyonları güzel şeyler. Bu yeşil sahadaki organizasyonlar en güzel organizasyon. Tüm basın mensuplarımız burada. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ile birlikte gerçekleştirilen güzel bir organizasyon. Bu organizasyonun amacı aynı mesleği yapan gazetecilerimizin burada kaynaşması. Kardeşlik ve centilmenlik çerçevesinde güzel mücadelelerin yapılması. Güzel maçlar olacağına inanıyoruz. İnşallah hak eden, güzel oynayan kazansın" dedi.
Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ve da, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. Basın mesleğinin yıpratıcı olduğuna dikkat çeken Kolaylı, “Arkadaşlarımızın bu turnuva ile günün yorgunluğunu atlamalarını ve kaynaşmalarını hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda bizlere destek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Bursada Bugün’e meslektaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Recep Altepe, Nuri Kolaylı, Fuat Kars, Barbaros Koçanalı ve diğer basın mensuplarının hatıra fotoğrafı çektirerek başlama vuruşu yapmalarıyla başlayan turnuvada ilk gün şu sonuçlar alındı:

ASTV 2  -  Zaman Gazetesi 4

Doğan Haber Ajansı 6 – Anadolu Ajansı 4

Bursada Bugün 1 – İhlas Haber Ajansı 11

Televole 11 – LINE TV 2

ÜYELERİMİZE İNDİRİM YAPAN FİRMALAR

BGC üyelerine indirim yapan sağlık ve eğitim kurumları ile yapılan sözleşmeler yenilendi. devamı

BGC ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU...

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak organize edilen “BGC Başarı Ödülleri Yarışması”... devamı

BİK GENEL MÜDÜRÜ DURAN: “BASINIMIZA KATKI İÇİN VARIZ”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, BGC Başkanı Nuri Kolaylı’yı Basın Kültür Sarayı’ndak... devamı

BGC ÖDÜL SÜRECİ BAŞLADI

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Gazetecilik Başarı Ödülleri Y... devamı

Marmara Bayram’ın konusu “Bursa turizmi”

Marmara Bayram Gazetesi’nde ana konu olarak “Bursa turizmi ve Bursa’nın bilinmeyen yöreleri” ele alınaca... devamı