BGC Yönetimi Vali Karaloğlu’nu ziyaret etti

Bu sayfa 2013-08-29 13:28:43 tarihinde yayınlandı ve 3109 kez okundu.

BGC Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa\\\'nın yeni Valisi Münir Karaloğlu\\\'nu makamında ziyaret etti.



Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı, Başkan Yardımcıları Erdal Çolak, Fuat Kars, Genel Sayman İhsan Bölük yönetim kurulu üyeleri Hakan Işıkkent, Uğur Uslubaş, Mehmet Ali Ekmekçi, Mesut Demir, Hülya Saatçi, Rıza Ertekin, Hasan Akbaş ve Genel Sekreter Sinan Tunç, Bursa'nın yeni Valisi Münir Karaloğlu'nu Heykel’deki makamında ziyaret etti.
Ziyarette Bursa basınına ilişkin bilgi veren BGC Başkanı Nuri Kolaylı, Anadolu’daki ilk matbaanın Erzurum’dan sonra Bursa’da kullanıldığını, ilk yerel gazetenin de Hüdavendigar olduğunu anlattı. Bursa’nın köklü basın kuruluşlarına sahip olduğunu ve buna paralel olarak en güçlü yerel medyanın Bursa’da görev yaptığına dikkat çeken Nuri Kolaylı, yerel medyanın demokrasilerin gelişmesinde büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.
Yerel medyanın Bursa'nın yöneticileriyle işbirliği yapmasının çok önemli olduğunu da belirten Kolaylı, "Bursa Gazeteciler Cemiyeti olarak sürekli valilerimiz, belediye başkanlarımız ve bütün yerel yöneticilerimizle çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Tabi ki bazen basın ile yerel yöneticilerin ters düştüğü zamanlar oluyor. Böyle bir durumda uzlaşmayı sağlamak için BGC olarak çaba sarf ediyoruz. Bursa'da inşallah önümüzdeki dönemde sizlerle çok iyi çalışmalar yaparız" dedi.
Ziyarette konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu da şunları söyledi:
“Kentlerin önemli dinamiklerinden biri de basındır. Kentte yapacağımız hizmet süresi içerisinde işbirliği yapmamız, sizin desteğinizin olmasını önemsiyoruz. İnşallah doğru yaptığımız şeylerin yanında, hatalarımız olduğunda uyarıcı olarak yine yanımızda görürüz. Hiçbir zaman karşımızda görmeyi arzu etmeyiz. Hep yanımızda olun. Yerel basını her çalıştığım yerde önemsiyorum. Bursa'ya baktığımızda yerel basını en güçlü illerden bir tanesi. Bu da hem kent için hem de kenti yönetenler için bir şanstır. İnşallah görev sürem içerisinde beraber ortak güzel işler yaparız diye temenni ediyorum.”


ÜYELERİMİZE İNDİRİM YAPAN FİRMALAR

BGC üyelerine indirim yapan sağlık ve eğitim kurumları ile yapılan sözleşmeler yenilendi. devamı

BGC ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU...

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak organize edilen “BGC Başarı Ödülleri Yarışması”... devamı

BİK GENEL MÜDÜRÜ DURAN: “BASINIMIZA KATKI İÇİN VARIZ”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, BGC Başkanı Nuri Kolaylı’yı Basın Kültür Sarayı’ndak... devamı

BGC ÖDÜL SÜRECİ BAŞLADI

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Gazetecilik Başarı Ödülleri Y... devamı

Marmara Bayram’ın konusu “Bursa turizmi”

Marmara Bayram Gazetesi’nde ana konu olarak “Bursa turizmi ve Bursa’nın bilinmeyen yöreleri” ele alınaca... devamı