Marmara Bayram’ın konusu “Bursa turizmi”

Bu sayfa 2019-07-17 15:19:41 tarihinde yayınlandı ve 3741 kez okundu.

Marmara Bayram Gazetesi’nde ana konu olarak “Bursa turizmi ve Bursa’nın bilinmeyen yöreleri” ele alınacak.


Marmara Bayram’ın

konusu “Bursa turizmi”

Kurban Bayramı’nın ilk günü yayınlanacak olan Marmara Bayram Gazetesi’nde ana konu olarak “Bursa turizmi ve Bursa’nın bilinmeyen yöreleri” ele alınacak.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti ailesine yıllardır haklı bir gurur yaşatan Marmara Bayram Gazetesi, önümüzdeki Kurban Bayramı’nda, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine özel bir içerikle hazırlanacak.

Kurban Bayramı’nın ilk günü yayınlanacak olan Marmara Bayram Gazetesi’ne ilişkin olarak BGC’den yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Kurban Bayramı’nda yayınlayacağımız Marmara Bayram Gazetesi’nin hazırlık çalışmaları başladı. Gazetemizi her sayı olduğu gibi yine bilgi ve belge niteliğinde hazırlamayı hedefliyoruz.

Bu amaçla Marmara Bayram’ın ana temasını, “Bursa turizmi ve Bursa’nın bilinmeyen yöreleri” olarak belirledik. Bu konudaki haber, yorum veya söyleşilerinizi, gazetemiz aracılığı ile okurlarımıza ve kentte yaşayanlara, Türkiye dinamiklerine sunmak istiyoruz.

Gazetemizde yayımlanması amacıyla ana temamıza paralel olarak hazırlayacağınız haber, yorum veya söyleşilerinizi  26 Temmuz Cuma günü saat 18.00’e kadar, fotoğrafınızla birlikte elektronik ortamda Cemiyetimize teslim etmenizi veya bgc@bgc.org.tr elektronik posta adresine göndermenizi bekliyoruz.

Konusu ana temanın dışına çıkan, daha önce herhangi bir yayın organında kullanılan veya 26 Temmuz’dan sonra teslim edilen çalışmalar ile günlük köşe yazısı yazan üyelerimiz dışındaki üyelerimizin yazacağı makaleler, her zaman olduğu gibi bu yıl da değerlendirmeye alınamayacaktır. Haber, yorum veya söyleşi gönderen üyelerimizin mutlaka yeni çekilmiş fotoğraflarını yazılarına eklemeleri gerekmektedir.

Marmara Bayram Gazetesi’nin reklâm tarifesi ise, aynı şekilde uygulanacaktır. Bu reklâm tarifesi üzerinden gazetemize ilan alarak destek olacak üyelerimize geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüzde 25 oranında ödül verilecektir.

Aynı ilan müşterisine birden fazla üyemizin başvurmasıyla yaşanan olumsuz durumu ortadan kaldırmak amacıyla, ilan başvurusunda bulunmadan önce BGC İdare Müdürü Sedef Işıkkent’ten “sözleşme metni alarak isminizi listeye yazdırmanız” yeterli olacaktır. Sözleşme imzalanmayan ilanlar kullanılmayacaktır.

Marmara Bayram Gazetesi’ne vereceğiniz desteğe teşekkür eder, bayramınızı şimdiden kutlarız. Saygılarımızla.

BGC YÖNETİM KURULU

NOT: Rezervasyonlarınızın, haber ve ilan tesliminin 26 Temmuz Cuma günü saat 18.00’e kadar (0224) 441 74 70 numaralı telefon, (0224) 441 74 64 numaralı faks veya bgc@bgc.org.trelektronik posta adresinden Sedef Işıkkent’e yapılması rica olunur.

   


ÜYELERİMİZE İNDİRİM YAPAN FİRMALAR

BGC üyelerine indirim yapan sağlık ve eğitim kurumları ile yapılan sözleşmeler yenilendi. devamı

BGC ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU...

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak organize edilen “BGC Başarı Ödülleri Yarışması”... devamı

BİK GENEL MÜDÜRÜ DURAN: “BASINIMIZA KATKI İÇİN VARIZ”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, BGC Başkanı Nuri Kolaylı’yı Basın Kültür Sarayı’ndak... devamı

BGC ÖDÜL SÜRECİ BAŞLADI

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Gazetecilik Başarı Ödülleri Y... devamı

Marmara Bayram’ın konusu “Bursa turizmi”

Marmara Bayram Gazetesi’nde ana konu olarak “Bursa turizmi ve Bursa’nın bilinmeyen yöreleri” ele alınaca... devamı